آیا نصب آسانسور نیازمند رضایت همه ساکنین است؟

باسلام خدمت شما ما هشت واحد هستیم در 4طبقه میخواهیم اسانسور نصب کنیم یکی دوتا از همسایه راضی نیستن ما به اونها گفتیم هزینه پرداخت نکنید ولی بازم مخالفت میکنن ما فقط رضایت میخوایم و دو سه واحد هم بیمار هستن و نمیتونن از پله ها بالا برن ایا میتونیم اسا نسور و نصب کنیم ؟

سهیلا ازین

4 سال پیش

3 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌اند.

مهندس مهدی ظفریاری نژاد
مشاور املاک سعادت
از نظر قانونی اگر امکاناتی و تعمیراتی برا ساختمان لازم و ضروری باشد و مدیر ساختمان و تمام ساکن تایید کند و یک واحد قبل نکند میشود انجام داد و هزینه رو گرفت ولی اگر جای گکافی و استاندارد اسانسور وجود ندارد و باید تغییرات اساسی انجام شود ( و حتی متراژ مفید باید کسر شود)و باعث مشکلات استفاده از منافع شخصی شود نه امکانش نیست مثلا ساختمانهای قدیمی که استحکام بنا و تاسیسات فرسوده است و راهرو و مساحت مفید مشاع ندارند و و یا اصلا سرویس پله انقدر کوچک است و جای کافی برای اسانسور وجود ندارد و یا عرض از استاندار کمتر میشود و... برای چنین مواردی باید همه به همه توافق کنید و رضایت ایشان را کسب کنید در چنین مواردی بهتر یک مدیر و مسئول انتخاب کنید و ایشان با فرد مذکو ر صحبت کند ولی معمولا طبقه همکف و اول چون میخواهد از زیر بار مالی فرار کند و فکر میکند نیازی هم ندارد در صورتی که می توانید شراطی قرار بدهید رضایت ایشان کسب کنید برای طبقه همکف هزینه تعمیران نداهد و برای طبقه اول هم نهایت هزینه احداث اقساطی بدهد (***جهت اطلاعات بیشتر از طریق حضوری و تماس*** )
4 سال پیش
سعید طیبی
املاک سراسری مبین مشهد
سلام با نظر همکارم موافقم
4 سال پیش
مهلا مالکی
مشاور املاک دیموند
طبق ماده چهارم قانون تملک آپارتمان‌ها، اگر مجموع مساحت طبقات بالایی(طبقات موافق نصب آسانسور) از مساحت واحد طبقه پایینی (طبقات مخالف نصب آسانسور) بیشتر باشد، سایر مالکین می‌توانند به صورت قانونی در خصوص نصب آسانسور اقدام نموده و حق‌السهم نصب آسانسور را به همراه خسارات احتمالی از مالکین معترض دریافت کنند.البته این مورد شامل ساختمان هایی می شود که محل قرار گیری آسانسور از پیش تر تعیین شده است و در موارد غیر این، بحثی به مراتب پیچیده تر دارد. در نهایت رضایت همه افراد برای گرفتن فضای اختصاصی در واحدشان الزامی است. . برابر ماده 10 هر کس موظف است طبق قانون با محاسبه میزان سهم اختصاصی نسبت به پرداخت میزان سهم خود بابت نگهداری قسمت مشترک اقدام نماید هرچند از آن قسمت استفاده ننماید.از سوی دیگر مطابق بند ب ماده 4 آیین‌نامه قانون تملک آپارتمان‌ها آسانسور جزو قسمت‌های مشترک است به استناد ماده 23 آیین‌نامه هزینه نگهداری تاسیسات از جمله آسانسور بدون توجه به میزان مساحت زیربنا محاسبه و قابل پرداخت است.
4 سال پیش

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.