جلوگیری قانونی از واحدی که فعالیت شغلی در آپارتمان دارد

مالک یک واحد از 4 واحد اپارتمان هستم مالک واحد دیگر ملک خودرا به ارایشگاه زنانه اجاره داده ایا من میتوانم از لحاظ قانونی جلوگیری نمایم در ضمن واحد مذکور به جای پارکینک احداث شده وپارکینگ حدف شده است به اصطلاح سوئیت 50 متری میباشد که در جدا گانه دارد

کاربر مهمان

3 سال پیش

1 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌ است.

مهندس مهدی ظفریاری نژاد
مشاور املاک سعادت
سلام به شهرداری جهت تغییر کاربری و صنف ارایشگران و ...بعد از طریق قانونی اگر اون واحد کابری مسکونی اقدام کنید( ولی ابتدا از طریق دوستان اقدام کنید گاهی افراد بدون اطلاع از قوانین و به علت نیازه مالی چنین کاری میکنند و از عواقب ان خبر ندارند بهتر دوستان بهش بگید حتما متوجه اشتباهش میشود)
3 سال پیش

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.