آیا قیم میتواند از وارثان شکایت کند؟

سلام ،خسته نباشید،لطفا جواب کامل ب من بدهید چون بارها پرسیدم و جواب صریح نگرفتم ایا مادر من که در برگه انحصار وراثت قیوم ما سه پسرو پنج دختر هستیم میباشد ،حال قانونا میتواند از دو پسر بزرگ به جرم کلاه برداری وغصب وفروش مال الارث وراث دیگر (فروش دو سوم زمین کشاورزی مشا ،وشش دانگ منزل پدری )قبل از تعیین یا تقسیم سهم وراث ویا تعیین بهای سهم هرکدام چه قانونا چه فی مابین بیست سال پیش فروخته اندشکیت کند وانها را محکوم به رد مال کند وبا شهادت وراث محکوم کند وچونبا تهدید و توسل به زور مانده زمین را دراختیار گرفته اند خلع یدکند وبازپس گیرد ،من پسر اخر هستم وهیچ طور حاضر به وفای قول وقسم خود در دادن حقم نیستند ،ممنون

رحمن م

4 سال پیش

1 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌ است.

مهندس مهدی ظفریاری نژاد
مشاور املاک سعادت
سلام همیشه درمورد املاک انحثار وراثت بسیار باید دقت شود در خرید و فروش وحتی اجاره تا مال بچه یتیمی تلف و نشود. در مورد سرپرستی و وکالت و نمایدند 4 شکل وجود دارد وکیل با وکالت، درمورد افراد صغیر ویتیم زیر 18 سال ولی یعنی پدر بزرگ و.. میشود ولی ، در مورد وصی کسی که وصیت میکند به کسی 1سوم مالش را برای هدفی میشود وصی ، و قیم یعنی مادر یا خواهر و هر فردی که از نظر دادگاه صلاحیت نگهداری از بچه ها را تا سن 18 سالگی دارد که معمولا مادر، خاله و... کی برای تصرف در املاک باید حتما اجازه دادگاه نیز باشد انچه مشخص است قیم یعنی کسی که از طرف قانون داری شرایط سرپرستی فرزندان صغیر خود است و برای فروش و اجاره وتصرف در املاک و مال او باید از دادگاه اجازه دریافت کند و باید ملک هم کارشناسی شود ولی انچه مشخص است مادر شما می تواند درمورد فروش املاک بدون رضایت شما ورود کند هم برای سهم خود و هم برای اطلاع قانون از حق شما و شما هم حتی بعد از 18 سالیگی میتواند اقدام کنید اگر ملکی رو بدن اجازه دادگاه و کارشناسی فروخته اند و شما زیان کزده اید و یا حق شما را نداده اند ولی نکته مهم اینکه تمام ورث میتواند به مقداری که سهم دارند از سهم خود در وقت نیاز بفروشند ولی بیشتر از ان و زیان به سهم دیگران تخلف و جرم است در نهایت برای اثبات مالکیت پدر مرحوم باید قولنامه و یا سند و یا شهادت نامه مطلعین مالکیت ملک و یا وصیت نامه داشته باشید (***جهت اطلاعات بیشتر از طریق حضوری و تماس*** )
4 سال پیش
کاربر مهمان
متشکرم ازپاسخ خوب شما ،البته باید عنوان میکردم هم منزل پدری سند ششدانگ داشت ،هم زمین کشاورزی سند تک برگ بصورت مشاع دارد(،اصلاحات ارضی)وبنده وهمه وراث درزمان مذکور سن قانونی داشته ایم ،وبرگه انحصار به قیومیت مادر فقط ابزاری برای سواستفاده از نابلدی ما از قوانین ارث وهمچنین سرعت بخشیدن به امر کلاهبرداری خود وفروش اموال همه وراث به نفع خودشان وپرداخت بدهی سنگین وجلب رضایت شاکیان بود ،بدون اینکه از حق الارث ما تقسیم یا حتی بین خودمان تعیین شود ،با عرض خسته نباشید مجدد لطفا این را به من پاسخ دهید ایا مادر میتواند با شهادت وگواه بر این حقایق در محضر دادگاه ایشان را محکوم به فروش وغصب از راه کلاهبرداری کند،متشکرم

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.