مشکلات مربوط به انتقال ملک

سلام سوال اینه: حدودا 7یا 8 سال پیش پدرم درحیاط خودمون یک خونه‌ی دیگه ساخت و همون زمان که برادرم ازدواج کرد، این خونه رو بصورت قولنامه‌ای با مبلغ بسیار ناچیز به برادرم داد. البته هیچ پولی رد و بدل نشد، فقط به صورت فورمالیته این مبلغ رو روی کاغذ نوشتن. بعد دو سال پدرم برای کل تشکیلاتمون که هم خونه خودمون هم خونه برادرم و کل حیاط یک سند رسمی تک برگ گرفت که آن هم شش دانگ به اسم پدرمه. حالا از پارسال پدرم و برادرم سر یک اتفاقاتی به اختلاف بر خوردن. میخواستم بدونم اگر برادرم بخواد، با قولنامه‌ای که داره میتونه این خونه رو بفروشه یا اگر پدرم بخاد، میتونه برادرم رو از این خونه بیرون کنه؟

حامد پورنیک زاده هیر هستم

5 سال پیش

2 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌اند.

ایمان رستم زاده
املاک سرزمین شمالی
با نظر همکار محترم موافقم
5 سال پیش
زهرا رضایی
املاک شهریارپور
دوست عزیز باید برادرتون شکایت کنند احراض مالکیت قضایی و بعد ک اثبات شد در مرحله اخر نامه از دادگاه ارائه له اداره ثبت و بعد اصلاحیه می زنند.
5 سال پیش

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.