آیا امکان فروش سه دانگ از ملک قولنامه ای ممکن است؟

سلام همسرم بابت مهریه سه دانگ خونه ی قولنامه ای روبه نامم زده حالاقصدفروش دارم و اجازه نمیده.ایامی تونم بدون اجازه وحضورش سهم خودم وبفروشم؟

خانم اقایی

2 سال پیش

2 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌اند.

مهندس مهدی ظفریاری نژاد
مشاور املاک سعادت
معمولا روش صحیح دریافت مهریه برای دریافت مهریه به صورت توافقی در زمان که خود همسر میخواهد مهریه شما را به مهر و محبت بدهد تا اعتماد در زندگی بیشتر شود و خانه هم مال زن زندگی است نه مرد ، در قبال خانه مسکونی، خودرو و.. بهتر است اگر مبالغ مهریه خانه یکی است و یا به صورت دانگ مشخص یک قرارداد مبایعه نامه باکدرهگیری و یا در زمانی که مبالغ همخوانی دارد یعنی مهریه کمتر یا بیشتر از قیمت ملک است ازطریق یک قرار داد صلح نامه با کدرهگیری در دفتر مشاور املاک معتبر ثبت کنید ولی در زمان اختلاف همه از پرداخت مهریه فراری هستند و میخواهند پرداخت نکنند و یا با نارحتی و شکایت و... پرداخت کنند درنهایت باید گفت ابتدا باید دقت کرد و تعهدای که توان انجامش نداری قبول نکنی ولی امروز جهش قیمت سکه خود مشکل است
2 سال پیش
مهندس مهدی ظفریاری نژاد
مشاور املاک سعادت
سلام بهتر اینکه با همسر کنار بیاید و صبور باشید بله شما حق فروش سهم خود را دارید حالا این خرید ملک شما در عوض بدهی مهریه باشد و یا نقد باشد و یا 1 دانگ و یا 3 دانگ باشد فرقی نمی کند ولی برای تسلیم و تحویل ملک به فروشنده باید از طریق قانونی اقدام کنید( که معمول باعث پلمپ محل میشود و درنهایت در نهایت اگر توافقی بین طرفین حاصل نشود ممکن است کار به مزایده و فروش ملک برسد که در این صورت دو طرف زیان میکنند. خلاصه ابتدا اظهارنامه با متن پیشنهاد فروش به شرکیتان بفرسید( که برای حق شف و..) و بعد در صورت عدم میل به خرید به شخص ثالث واگذار کنیددذ نهایت باید وکیل بگیرید (***جهت اطلاعات بیشتر از طریق حضوری و تماس*** )
4 سال پیش

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.