فسخ قرارداد

سلام وقت بخیر ملکی را فروخته ام یک سوم ثمن مورد معامله را نقدا دریافت کرده ام یک سوم بعدی را چک گرفته ام و یک سوم اخری را توافق کرده ایم موقع تخلیه نقدا به من پرداخت کند الان خریدار چکش را پول نکرده وجه تخلف عمل نکردن به تعهدات هم روزانه 70 هزار تومان نوشته شده وجه فسخ قرار داد هم 100 میلیون است حالا اگر من بخواهم چون چک را پول نکرده قرار داد را فسخ کنم به چه صورت عمل کنم ؟؟؟

امیرحسین سلطانی

6 سال پیش

2 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌اند.

سعید طیبی
املاک سراسری مبین مشهد
سلام دوست عزیز باید عین قراداد رویت شود اکر شرایط عمل نکردن با مراجعه به مشاوری که قراداد تنظبم نموده اعلام و دو طرف حضور داشته باشین اچر ایشان کلا نخواستن به تعهداتشون عمل کنند شما میتوانید از طزیق مراجع قانونی اقدام به فسخ قراداد نماید
5 سال پیش
یاسر اسفندیار
املاک لزور
سلام اگر برای تنظیم سند وقت دفترخونه داشتید تشیف ببرید دفتر خونه عدم حضور بگیرید ولی اگر قرار دفترخونه نداشتید و طبق توضیحتون دفتر خونه ندارید می تونید با کسر مبلغ مشخص شده و عودت مابقی مبلغ نسبت به فسخ اقدام کنید البته با حضور در دفتر املاک و خواستن طرف مقابل.نکته ای عرض کنم که به شما مربوطه دوست عزیز اگر واقعا مشکلی داشته و به شما ضرری نرسونده باشن که از عهده ایشون خارج بوده سعی کنید تعامل کنید هوای همدیگرو داشته باشیم.
6 سال پیش

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.