سلام
از شهرداری که باپرداخت جریمه و تایید نهایی
البته اگر میخواهی سند دریافت کنی و ملک هم مهندسی ساز است و تخلفات کمی هم دارد و ارزش قیمتی هم دارد و در اون ممطقه هم همه ملک سند دارد برو پایانکار بگیر در غیر این صورت کاهی هزینه دریافت پایان کار 1سوم هزینه به علت تخلفات خود ملک میشود و ارزش ندارد و گاهی هم انقدر تخلفات بزرگ است که با مراجعه به شهرداری فقط باید تخریب شود و جریمه مالی ندارد در مورادر عدم رعایت اصولی استحکام و موارد بهداشتی
(***جهت اطلاعات بیشتر از طریق حضوری و تماس*** )
اولین قدم پایان کار ساختمان: پروانه ساختمانی
چگونه پایان کار ساختمان بگیریم؟
اولین قدم در راه ساخت یک ساختمان، اخذ پروانه ساختمانی است. افراد مکلفاند که جهت اقدام به ساختوساز و احداث آپارتمان، ابتدا این پروانه را دریافت کنند.
برای اخذ پروانه ساختمان، باید به شهرداری محلی که قرار است ساختمان ساخته شود مراجعه کنید.
درصورتیکه درخواست پروانه، با ضوابط طرح تفصیلی همخوانی داشته باشد، پس از دریافت عوارض، پروانه ساختمانی صادر میشود.
پس از آن شهرداری یک سال به متقاضی مهلت میدهد که به دفتر مهندسی رفته و با کمک مهندسان ناظر، اقدام به تهیه و تائید نقشههای اجرایی کند، سپس گواهی پروانه احداث بنا توسط شهرداری صادر شده و عملیات اجرایی ساختوساز، با توجه به مدت اعتبار پروانه آغاز میشود. وکیل ملکی بایستی به تمام مراحل آن آگاهی داشته باشد.
گواهی پایان کار ساختمان، سندی است که بر اساس تقاضای مالک یا وکیل قانونی وی، پس از اتمام عملیات ساختمانی، با توجه به عدم بدهی ساختمان به شهرداری و عدم خلاف بنا، توسط شهرداری صادر میشود و اتمام عملیات ساختمانی و انطباق بنای ساخته شده با قوانین شهرسازی را تأیید میکند.پس از پایان عملیات ساختمانی، درصورتیکه خلافی یا بدهی نداشته باشید و شهرداری ساختمان را مورد تائید قرار دهد، شهرداری یا سازمان متولی امر، پایان عملیات ساختمانی را با ارائه مدرکی تحت عنوان “پایان کار” که یکی از مهمترین مدارکی است که هر ساختمانی دارد و کاربری ملک در آن تعیین میشود، تائید میکند.
گواهی پایان کار بر اساس تقاضای مالک یا وکیل قانونی آن، پس از اختتام کلیه عملیات ساختمانی، توسط شهرداری و با توجه به شناسنامه فنی و ملکی ساختمان صادر میشود. گواهی پایان کار باید به تائید کلیه ناظران ساختمانی رسیده که پس از صدور شناسنامه فنی و ملکی توسط سازمان نظام مهندسی در شهرداری صادر میگردد.
درصورتیکه ملک ساخته شده دارای تخلفات ساختمانی باشد، پرونده مربوطه به کمیسیون ماده 100 شهرداری ارجاع میشود و اگر رأی کمیسیون ماده 100 مبنی بر جریمه باشد، مالک ملزم به پرداخت جریمه خواهد شد و در صورت پرداخت آن، عملیات تمدید پروانه ساخت یا اخذ گواهی پایان کار ساختمان مالک انجام میشود، اما در صورت عدم پرداخت جریمه، پرونده به کمیسیون تجدیدنظر ماده 100 ارجاع و رأی تخریب از سوی کمیسیون صادر میشود.
عبور از سد دو کمیسیون بدوی و تجدیدنظر و پس از آن اعتراض در دیوان عدالت اداری کار بسیار پیچیده و دشواری میباشد و ممکن است در صورت غفلت مالک، رأی به تخریب بنا و جریمههای سنگین داده شود، بنابراین عبور از این مراحل بدون استفاده از وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری غیرممکن به نظر میرسد.
4 سال پیش
مشاورین فعال و پاسخگو
مطالب مرتبط
سوال ملکی دارید؟
راهی سریع و مطمئن برای خانهدار شدن
در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبتشده جستوجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معاملهای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.