از چه طریق می‌توان برای زمین خریداری شده استعلام گرفت؟

باسلام من یک زمین پارسال خریدم، قولنامه ای. چون مقدار زیادی زمین هست که سند کلی داره انگار، در یک روستا. زمین از یک سمت به رودخانه و از یک سمت به جاده بین استانی وصل میشه. متاسفانه هیچ استعلام و هیچ اطلاعات دقیقی هم ندارم که زمین چی هست اصلا، کشاورزی، ملی، منابع طبیعی و... الان نمیدونم چیکار کنم. چطوری بفهمم تکلیفم چیه؟ اجازه فروش ساخت و ساز، کشاورزی دارم یا نه؟ اداره راه زمین رو ازم پس می‌گیره یا میشه مجوز بگیرم؟ اصلا از کجا و چه ارگانی شروع کنم؟

مریم هوشمندی

5 سال پیش

3 کارشناس به این سوال، پاسخ داده‌اند.

زهرا رضایی
املاک شهریارپور
دوست عزیز با اقای طیبی موافقم
5 سال پیش
سعید طیبی
املاک سراسری مبین مشهد
سلام دوست عزیز زمینی که به صورت قولنامه ای باشد هیچ گونه استعلامی دریافت نمیتونید بکنید مگر استعلام کلامی از دوستان و کسانی که در همون منطقه شناخت دارند بتونید بگیرین
5 سال پیش
داود مرادپور
کارگزاری سراسری مسکن فردا
سلام شما باید یک فتو از سند مادر بگیرید استعلام بگیرید تاجامکان زمین را هم از باقولنامه پیدا کنید اگر ملکی باشه سند عالی هست واگر مشاع باشه باید سریع از آدرسی که توقولنامه به شما فروختن گریفتش کنید وگر ن به مشکل میخورید
5 سال پیش

سوال ملکی دارید؟

2nabsh logo
راهی سریع و مطمئن برای خانه‌دار شدن

در ۲نبش بین صدها هزار آگهی ثبت‌شده جست‌وجو کنید، به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید و برای انجام معامله‌ای مطمئن، با مشاورین املاک معتمد و متخصص شهرتون در ارتباط باشید.